Ungar Architects | The Ridgeway
415
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-415,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

The Ridgeway

The Ridgeway

Planning approval was achieved under delegated powers for this highly delicate in the Mill Hill Green Belt. The project involved demolishing an existing cottage and constructing a new build house. The house opened up views at first floor level over open land and created an enclosed courtyard walled garden.

A contemporary use of timber laminated beams and columns were designed to at the rear whilst the front was protected from the busy road with a brick facade.

Area

Mill Hill Green Belt

Client

Private

Category

New build houses